martes, 25 de marzo de 2008

ciment per arena



Quantes hores he passat a la platja llarga, a la waikiki, a la platja de la marquesa...
M'he adherit a la plataforma, només cal mirar les imatges per saber perquè.
Esteu disposats a que la llarga desaparegui entre complexos hotelers i rotondes?

















































Només adherir-me i ja he gaudit de la satisfacció de veure que serveix d'alguna cosa. L'ajuntament ha promés, davant els mitjans, desviar les obres de soterrament d'una mànega d'aigua que estaven malmetent les dunes de la platja. Es un començament. Perquè per molt que el regidor d'Urbanisme digui que el passeig serà més suau que el projectat, serà un passeig igualment, que acabarà amb la platja tal i com la veiem ara, i que comportarà evidentment la corresponent especulació urbanística.








Em recorda més o menys la situació de Menorca (tot i que la illa té la benedicció de ser un espai natural reservat) on s'ha prohibit explícitament construir carreteres arran de costa, perquè construir una carretera significa immediatament la projecció d'urbanitzacions. I és que els especuladors se les saben totes! i amb l'excusa de "restaurar" els antics camins de cavalls que recorrien la costa, volien obviar les lleis.
La llei de costes és molt més fàcil d'obviar, pel que sembla i... la paradoxa és que pretenen destruir la platja amb aquest passeig, utilitzant el pressupost de Medi Ambient!!
En fi...
Esperem que la plataforma segueixi sumant punts en contra de l'Ajuntament. Aquí estarem per donar-li suport.
Per més info, al blog http://www.aixihopenso.blogspot.com/ (d'on prové la foto de la mani)

3 comentarios:

lola dijo...

Hola Anna, quin blog més preciós, és un reflexe de la bellesa de les nostres platgetes.
També vas estar a Menorca?
jo hi vaig viure 5 anys que van ser com un somni, en una casa abandonada prop de la platja de Trebaluger i de cala Fustam, al sur de s'illa. Crec que aquests anys em van donar força per tota la meva vida, almenys encara dura i durarà.
Gràcies per tot, ara mateix t'apunto a la base de dades de la plataforma, on som uns/es 4.800.

isuntza dijo...

La naturaleza poco puede hacer para defenderse de las agresiones del hombre Por eso debemos ser nosotros mismos los que demos la cara para salvarla Las playas son lugares mágicos que la masificación y el turismo destruyen, como lo destruyen todo Hace falta gente con ganas de luchar Yo participo aquí en historias parecidas y es algo de lo que más me hace enorgullecerme de mi mismo Supongo que entiendes perfectamente a lo que me refiero Sigue asi, siempre en lucha

Las fotos me han encantado Tienes unas manos y unos ojos perfectos para encontrar el momento, el detalle, la magia del ser humano, de la propia naturaleza Un placer volver a tus dominios Cuidate wapa
Muxus!!

Zizouforever dijo...

Hola Anna
He trobat el teu blog per casualitat buscant fotos de la platja Waikiki. he estat aquest matí i la veritat és que és un autèntic paradís.
Et dono tot el meu suport perquè les especulacions urbanístiques no puguin amb aquest preciós espai de la natura